KOLLEKTIVET

Kunne du tenkt deg å bo i hjertet av lagsvisjonen?
 

Stedet for deg?
Vil du bo sammen med andre kristne studenter? Ønsker du å engasjere deg i kristent studentarbeid? Da er kollektivet til Oslo kristelige studentlag stedet for deg.

Kollektivet ligger i Duehaugveien 5, et lite steinkast fra Universitetet i Oslo (Blindern), og har dessuten kort reisevei til de fleste andre studiesteder i Oslo. Kollektivet har 18 rom, fordelt på tre hus.

IMG_2402.JPG

Hvorfor har vi et kollektiv?
OKSL har en visjon om at Jesus skal bli kjent på studiestedene i Oslo. Vi tror at kollektivet kan være med på å virkeliggjøre denne visjonen, ved å skape et sted for vekst og fellesskap. Når du bor så tett på Lagshuset, har du dessuten en unik mulighet til å engasjere deg i studentlagets samlinger og arrangementer.

 

Tjeneste i OKSL
I mange år har Lagskollektivet i Oslo hatt tjeneste på Nordmarkskapellet, et kapell bygget i 1933 av studenter i OKSL for å ta med Jesus inn i marka. Det var der studentene befant seg på den tiden. I dag er situasjonen svært annerledes, og Nordmarkskapellet tjener dessverre ikke lenger funksjonen det en gang gjorde - å ta med Jesus dit studenter er. For tiden jobber vi derfor med å avvikle kapellvaktene for Lagskollektivet og overføre driften av kapellet til noen andre, noen med hjerte og visjon for arbeidet. Etter planen er ordningen avviklet høsten 2019.

Dette åpner opp for at Lagskollektivet kan utrette enormt mye positivt for studenter i byen vår, og bringe visjonen vår til liv. Den nye tjenesteordningen er foreløpig ikke spikret, og ønsket vårt er at kollektivet kan være med å utvikle den på sikt sammen med lederne i OKSL. Vi skal likevel forsøke å ha klart en plan så fort som mulig, så nye søkere vet hva de går til. Denne siden vil oppdateres så fort dette skjer. I mellomtiden håper vi at drømmen om en ny og levende tid for studentlagsarbeidet i Oslo er grunn nok til å søke seg inn.

 

Hvem kan søke?
Du kan søke plass i lagskollektivet hvis du møter disse tre kriteriene:

1) Å studere skal være personens hovedgeskjeft
2) Vedkommende skal ikke være eldre enn 25 år ved innflytting
3) Vedkommende skal være personlig kristen 

Info og søknad
Leie: 4950,- inkl. strøm og internett. 
Søknadsfrist: 15. mai

Har du spørsmål? Kontakt oss på lagshuset@gmail.com

 

Våre rom
Nedenfor ser du eksempel på et av våre rom. Rommene varierer i størrelse, utforming og kvaliteter avhengig av hus og plassering i huset.
Alle rom inkluderer medfølgende seng, skap og skrivebord.