KOLLEKTIVET

Kunne du tenkt deg å bo i hjertet av lagsvisjonen?
 

Stedet for deg?
Vil du bo sammen med andre kristne studenter? Ønsker du å engasjere deg i kristent studentarbeid? Da er kollektivet til Oslo kristelige studentlag stedet for deg.

Kollektivet ligger i Duehaugveien 5, et lite steinkast fra Universitetet i Oslo (Blindern), og har dessuten kort reisevei til de fleste andre studiesteder i Oslo. Kollektivet har 18 rom, fordelt på tre hus.

IMG_2402.JPG

Hvorfor har vi et kollektiv?
OKSL har en visjon om at Jesus skal bli kjent på studiestedene i Oslo. Vi tror at kollektivet kan være med på å virkeliggjøre denne visjonen, ved å skape et sted for vekst og fellesskap. Når du bor så tett på Lagshuset, har du dessuten en unik mulighet til å engasjere deg i studentlagets samlinger og arrangementer.

 

Tjeneste i Nordmarkskapellet
Studentene i OKSL bygde i 1933 Nordmarkskapellet, med et mål om å dele evangeliet med studenter på tur i skogen.

Alle beboere i kollektivet har tjeneste som husfolk i Nordmarkskapellet omtrent 2-3 ganger i semesteret. Man reiser inn sammen med en annen kollektivbeboer lørdag ettermiddag og drar fra kapellet igjen rundt 15.30 på søndag. På kapellet får man en helg med noen timer praktisk arbeid og kan samtidig nyte skogens ro midt i en travel byhverdag.

 

Hvem kan søke?
Du kan søke plass i lagskollektivet hvis du møter disse tre kriteriene:

1) Å studere skal være personens hovedgeskjeft
2) Vedkommende skal ikke være eldre enn 25 år ved innflytting
3) Vedkommende skal være personlig kristen 

Info og søknad
Leie: 4800,- inkl. strøm og internett. 
Søknadsfrist: 15. mai

Har du spørsmål? Kontakt oss på lagshuset@gmail.com

 

Våre rom
Nedenfor ser du eksempel på et av våre rom. Rommene varierer i størrelse, utforming og kvaliteter avhengig av hus og plassering i huset.
Alle rom inkluderer medfølgende seng, skap og skrivebord.