KOLLEKTIVET

Kunne du tenkt deg å bo i hjertet av lagsvisjonen?
 

Stedet for deg?
Vil du bo sammen med andre kristne studenter? Ønsker du å engasjere deg i kristent studentarbeid? Da er kollektivet til Oslo kristelige studentlag (OKSL) stedet for deg.

Kollektivet ligger i Duehaugveien 5, rett ved Universitetet i Oslo (Blindern), og har dessuten kort reisevei til de fleste andre studiesteder i Oslo. Kollektivet har 18 rom, fordelt på tre hus.

IMG_2402.JPG

Hvorfor har vi et kollektiv?
OKSL har en visjon om at Jesus skal bli kjent på studiestedene i Oslo. Vi tror at kollektivet kan være med på å virkeliggjøre denne visjonen, ved å skape et sted for vekst og fellesskap. Når du bor så tett på Lagshuset, har du dessuten en unik mulighet til å engasjere deg i studentlagets samlinger og arrangementer.

 

Tjeneste i OKSL
Som Lagskollektivet ønsker vi å bidra til visjonen til OKSL - å gjøre Jesus kjent på studiesteder i Oslo så han blir trodd, elsket og etterfulgt. Derfor har alle beboerne i kollektivet en oppgave som de bidrar med i OKSL - alt fra å være lagslunsjleder på et studiested til å lage mat på ulike arrangementer. Her er noe for enhver. Eksempler på oppgaver kan være å arrangere møter for undergruppene, arrangere FRESH, bidra til fester og sosiale initiativ, være vakt i Nordmarkskapellet, sitte i styre og stell, eller drifte nettside og sosiale medier. Man kan også være med som medarbeider under Skepsisuka eller være visjonær og tenke kreativt om hvordan å nå ut til studenter i byen.

Hvem kan søke?
Du kan søke plass i Lagskollektivet hvis du møter disse tre kriteriene:

1) Å studere skal være personens hovedgeskjeft
2) Vedkommende skal ikke være eldre enn 25 år ved innflytting
3) Vedkommende skal være personlig kristen 

Info og søknad
Leie: 4800,- inkl. strøm og internett. 
Søknadsfrist: 15. mai

Har du spørsmål? Kontakt oss på lagshuset@gmail.com

 

Våre rom
Nedenfor ser du eksempel på et av våre rom. Rommene varierer i størrelse, utforming og kvaliteter avhengig av hus og plassering i huset.
Alle rom inkluderer medfølgende seng, skap og skrivebord.