Back to All Events

FRESH – Første samling

  • Lagshuset 5C Duehaugveien Oslo, Oslo, 0851 Norway (map)

Er du ny student i Oslo, og spent på hvordan studietiden blir? Kanskje du allerede har bodd et år i Oslo, men ønsker å bli kjent med noen nye fjes? Lyst til å møte andre kristne studenter og vokse i egen tro? Da er FRESH noe for deg!

Den første av de fem samlingene skjer onsdag 28. august. Kveldens bokstav er F, og Daniel Joachim taler om temaet Fast tro.

FRESH er et fellesskap for ferske studenter, med fokus på å følge Jesus i studiehverdagen. Vi kommer til å følge boka "Fresh - ressursbok for ferske studenter" av Krish Kandiah i en periode på fem uker, og samles hver onsdag for å snakke om det vi har lest, få relevant undervisning, god mat og gode samtaler.


Påmeldingsskjema her:
https://docs.google.com/forms/d/1zitSlFNgTV0wNPx1qsGpyDXcMDBe0BX_pa1mQh9lyt4/edit
(ikke bindende, men sånn at vi kan beregne mat og ev. allergier)

Velkommen skal du være! Vi gleder oss til å se deg!

Earlier Event: August 26
RG: Maximos og Miljøet