Back to All Events

RG: Maximos og Miljøet

  • Lagshuset 5C Duehaugveien Oslo, Oslo, 0851 Norway (map)

RG eller realistgruppa, er originalt en samtalegruppe for realfagsstudenter, men er åpen for alle som har lyst. Vi er en samling mennesker som liker å stille spørsmål. Ofte omhandler de filosofi, teologi, vitenskap, etikk eller hvordan leve ut troen. Vi møtes annenhver mandag på lagshuset klokka 19.00.

Denne mandagen kommer David Wikstøl for å snakke om Maximos og miljøet, med undertittelen "Perspektiver på miljø i østlig ortodoks tradisjon". David er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, idéhistoriestudent og blogger på nostos.blog. Der utforsker han temaer knyttet til det å være et menneske på søken etter tilhørighet, lyset og livet.

Etter en introduksjon av David er det rom til å snakke videre om temaet. Vi spiser kveldsmat sammen rundt ni.

Earlier Event: August 23
Hagefest
Later Event: August 28
FRESH – Første samling