Back to All Events

Skepsisdag med John Lennox

  • Universitetet i Oslo 39 Moltke Moes vei Oslo, 0851 Norge (map)

Foredrag med John Lennox - “Is God a Delusion?”, kl 11:15-12:00

I 2006 ble boka "The God Delusion" utgitt. Richard Dawkins mente å ha så godt som bevist at Gud ikke er annet enn innbilning. Noen år etter møter han John Lennox til debatt om akkurat dette temaet: "Er Gud en vrangforestilling?"

Onsdag 17. oktober klokka 11.15-1200 får du muligheten til å høre responsen til dette fra en mann som har tenkt mer gjennom det enn de fleste andre. John Lennox kommer til Blindern for å holde foredrag med tittel "Is God a Delusion?" 

Dette arrangementet er for alle, uavhengig av om man har vært kristen hele livet eller om man aldri har satt sin fot i en kirke. Vi ønsker å kunne drøfte disse problemstillingene på en intellektuell måte, og vi tror at dette er en god start for å gjøre det!

Skepsismiddag etter foredrag med John Lennox, kl 17:00-21:00

(I tillegg til foredraget kl 11:15 arrangerer UiO også et foredrag med Lennox fra 16:15-17:00 - se eget arrangement)

John Lennox kommer til realfagsbiblioteket og holder et foredrag som er åpent for alle fra 16.15 til 1700. I etterkant inviterer vi til GRATIS MIDDAG, og håper at så mange som mulig komme. I tillegg til at det er gratis middag, blir det en ypperlig anledning til dialog hvor man kan snakke mer om det som er blitt sagt og gjort under skepsisdagene.

Håper å se deg der!

Earlier Event: October 16
Skepsisdag - Grill en Kristen
Later Event: August 23
Hagefest