Back to All Events

FRESH - Tredje samling

  • Oslo Kristelige Studentlag 5C Duehaugveien Oslo, Oslo, 0851 Norway (map)

Er du ny student i Oslo, og spent på hvordan studietiden blir? Kanskje du allerede har bodd et år i Oslo, men ønsker å bli kjent med noen nye fjes? Lyst til å møte andre kristne studenter og vokse i egen tro? Da er FRESH noe for deg!

FRESH er et fellesskap for ferske studenter, med fokus på å følge Jesus i studiehverdagen. Vi kommer til å følge boka "Fresh - ressursbok for ferske studenter" av Krish Kandiah i en periode på fem uker, og samles hver onsdag for å snakke om det vi har lest, få relevant undervisning, god mat og gode samtaler.

Den tredje av de fem samlingene skjer onsdag 12. september. Kveldens bokstav er E, og Vilde Mari Reinertsen taler om temaet Evangelisering.

Påmeldingsskjema her: https://goo.gl/forms/WgR6DwF2bgURwcuu1 
(ikke bindende, men sånn at vi kan beregne mat og evt. allergier)


Velkommen skal du være! Vi gleder oss til å se deg!

Earlier Event: September 10
RG-samling
Later Event: September 18
LAGSMØTE v/kollektivet