Back to All Events

FRESH Høsten 2018 - Første samling

  • Oslo Kristelige Studentlag 5C Duehaugveien Oslo, Oslo, 0851 Norway (map)

Er du ny student i Oslo, og spent på hvordan studietiden blir? Kanskje du allerede har bodd et år i Oslo, men ønsker å bli kjent med noen nye fjes? Lyst til å møte andre kristne studenter og vokse i egen tro? Da er FRESH noe for deg!

FRESH er et fellesskap for ferske studenter, med fokus på å følge Jesus i studiehverdagen. Vi kommer til å følge boka "Fresh - ressursbok for ferske studenter" av Krish Kandiah i en periode på fem uker, og samles hver onsdag for å snakke om det vi har lest, få relevant undervisning, god mat og gode samtaler.

Den første av de fem samlingene skjer onsdag 29. august. Kveldens bokstav er F, og Jakob Gåre taler om temaet Fast tro.

Påmeldingsskjema her: https://goo.gl/forms/WgR6DwF2bgURwcuu1 
(ikke bindende, men sånn at vi kan beregne mat og evt. allergier)


Velkommen skal du være! Vi gleder oss til å se deg!

Earlier Event: August 24
OKSL - Hagefest
Later Event: August 30
Kick-start Christian Union