OKSL - Oslo Kristelige Studentlag - Lagshuset

Lagshuset

OKSL eier et hus et steinkast fra Blindern. Lagshuset kan brukes hele dagen! Kjelleren og 1. etasje står og venter på deg, så slå deg sammen med noen til lunch eller middag. Fyr på peisen når kveldene blir mørke og kalde... Kos dere i hagen når været er fint - la felleskapet blomstre!

Hvordan finne Lagshuset?
Lagshuset ligger i Duehaugveien 5C. For å gjøre det enklere å finne Lagshuset har vi laget en bildeserie som viser hvor du skal gå for å komme til huset. Her er også et kart der Lagshuset er tegnet inn.

Visste du at det er medlemmenes ansvar å holde Lagshuset i stand? Husrådet har det overliggende ansvaret for huset, men vi trenger dere alle sammen! Når huset brukes rydder du enkelt og greit opp etter deg (støvsuger, og vasker kjøkkenet). I tillegg har vi av og til dugnad på huset. Da er vi helt avhengige av dere for å klare å holde huset og hagen i stand. På dugnadene snekrer vi, vasker, graver, raker, reparerer og gjør andre morsomme ting. Det er nemlig gøy når vi gjør det sammen! Dessuten avsluttes alle dugnadene med gratis middag for dem som har gjort en innsats.

Benytte Lagshuset?
Les mer om dette herCopyright © OKSL 2004
Ved spørsmål om websidene, kontakt Webmaster
Administrator-sider