OKSL - Oslo Kristelige Studentlag - Hvem er vi

Hvem er vi?

OKSL er et samplingspunkt for studenter som har visjonen: ”Vi vil gjøre Jesus kjent på studiestedene i Oslo, så han blir trodd elsket og etterfulgt”. Vi ønsker at møtene våre kan være et sted der du får påfyll, motivasjon og inspirasjon til å være en kristen i hverdagen, på studiestedet ditt. Vi ønsker å tilby et felleskap for deg der du blir utfordret til å ha et bevisst forhold til troen din!

Oslo kristelige studentlag (OKSL) er tilknyttet Norges kristelige student- og skoleungdomslag (NKSS). OKSL var det første student-skolelaget i Norge, dannet i 1924. 

Lagshuset ligger rett ved Blindern, i Duehaugveien 5C. Lagshuset (eller Duehuset) er møtestedet for OKSL. Her ligger også kollektivene OKSL driver hvor studenter kan søke om å bo for å være med i et kristent bofelleskap tilknyttet Laget. OKSL eier også et flott kapell i Nordmarka, Nordmarkskapellet. Her er det gudstjenester hver søndag i semesteret. 

 I OKSL Har vi undergrupper, slik at du kan finne det felleskapet som passer best for deg. I dag har vi undergruppene: Realistgruppa, Christian Union, Torsdagskveld, 

Velkommen til oss!

Vedtekter for OKSL


Copyright © OKSL 2004
Ved spørsmål om websidene, kontakt Webmaster
Administrator-sider